Retraites

Waarom eigenlijk?

Het tempo in ons dagelijks leven ligt hoog, veranderingen gaan snel, zoveel rollen die je allemaal, het liefst perfect, wilt invullen, het leven vliegt aan je voorbij, zonder dat je je er bewust van bent. Je voelt wel dat het veel energie kost!

Dat is precies waar een retraite de ruimte geeft. Retraite betekent letterlijk: Je even terugtrekken uit de hectiek van alle dag. De ruimte creëren om tot rust te komen en te ontspannen, zodat je weer in contact met JeZelf en jouw essentie. 

Hoe zou het zijn als jij weer fladderend van de energie jouw authentieke leven gaat beleven? Kijk onderstaand voor de opties.

Dagretraites

Dagretraite: Bij JeZelf Zijn! 

Zo! Alles geregeld! Voor iedereen! En jijzelf? Waar sta jij?
Ben jij net als veel andere vrouwen te veel gefocust op het welzijn van alles en iedereen om je heen? En kom je daardoor niet aan jezelf toe? Ben je je bewust van je energie en alle rollen die je vervult? 

Stel dat je tijd voor jezelf zou hebben, wat zou je dan écht willen? En hoe zorg je ervoor dat je je grenzen stelt, dat jouw behoeften ook ruimte krijgen, dat je in balans blijft en je energie doseert? 

Deze thema's verkennen we samen met een groep vrouwen tijdens de Dagretraite: Bij JeZelf Zijn!

Data: 23 februari 2024 in Nuenen
(meer data volgen)
Investering: € 159,=
(particulier incl. BTW, zakelijk excl. BTW)
Aanmelden? Leuk! Dan kan via contact
Wil je eerst meer weten? Klik hier voor meer informatie


Vlinderkracht nieuws

Een paar keer per jaar, maximaal 4 à 5 keer, informeren en inspireren wij je graag via Vlinderkracht Nieuws. Een nieuwsbrief met inspiratie, inzichten, kennis, tips en onze agenda. Wil je dit niet missen?

Meld je dan aan voor Vlinderkracht Nieuws!