Over ons

Vlinderkracht

Het ontwikkelingsproces van de vlinder is een prachtige metafoor voor ons werk. De rupsfase, waarin het kleurloos, weinig energiek, traag en saai is. Een staat waarin ontzettend veel mensen zitten én blijven hangen. Vaak omdat ze huiverig zijn voor de popfase. De fase van naar binnen keren, vertragen, weerstand, afscheid durven nemen van wat niet meer dient, om plaats te maken voor iets nieuws, wat nog niet duidelijk en concreet is. Het kost kracht, energie, moed, lef en doorzettingsvermogen om te komen tot de ont-popping. 

En dan is daar die prachtige vlinder, nog geen idee dat ze kan vliegen, nog geen idee van haar potentieel. Tot ze haar vleugels uitslaat in het vertrouwen dat ze gedragen wordt, dat ze het kan! Daar ontstaat het fladderen, de vrijheid, de energie, het spelen en het plezier.

Van rups naar vlinder. Dát is waar wij vrouwen bij inspireren en faciliteren!


Het is onze missie om vrouwen te inspireren en faciliteren bij hun proces van bewustzijnsontwikkeling, traumaheling en transformatie, zodat zij weer in al hun kracht en kwetsbaarheid door het leven fladderen. Vrij, trots en vol energie hun volle potentieel leven, in liefdevolle verbinding met zichzelf én de wereld om hen heen.


Wij hebben elkaar tijdens onze eigen processen en opleiding - tot Transformatief Coach, aan de Bridgeman Academie - leren kennen, die klik, weinig woorden, elkaar verstaan, aanvullen, zakken in vrouwelijke energie en zeker ook elkaar scherp houden. Zo ontzettend waardevol. Dat gevoel delen wij graag met andere vrouwen. Vrouwen die ook weer verlangen naar die vlinders in hun buik, vrouwen die voelen dat er nog zoveel potentieel in ze zit en dat graag willen ont-poppen.

En hoe gaaf is het om ook andere vrouwen met aanvullende expertises te betrekken bij onze retraites en programma's. Je vindt dit terug bij aanbod en agenda. Net als de verschillende locaties waar we werken. 


Elise de Lange

Ik woon met mijn liefde in Eindhoven samen met onze twee prachtige dochters.

Geboren en getogen Brabantse en de middelste uit een gezin van 5 kinderen.

Als transformatief coach is het mijn missie om vanuit mijn positieve energie vrouwen te begeleiden weer terug in hun kracht te komen. We vergeten soms in al het zorgen voor iedereen dat we er zelf ook zijn en om onze eigen unieke zijn te omarmen.

Ik help je graag in dit proces om weer terug in je kracht te komen en om oude patronen, blokkades en vastgeroeste overtuigingen te doorbreken. Zodat je vanuit liefde voor jezelf weer mag gaan stralen en met lichtere energie het leven mag leven.

Dit doe ik vanuit een holistische aanpak waar we op alle lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding en als je evenwicht hebt in deze lagen geeft dit zoveel kracht en energie. Dat gun ik iedereen.

Naast Vlinderkracht heb ik ook mijn eigen coachpraktijk: In het centrum van Zijn. Kijk voor meer informatie op:
www.inhetcentrumvanzijn.nl of stuur met een bericht via: 06-47572995

Ingrid zijlmans

Al jong maakte ik kennis met de uitdagingen van het leven en had ik een fascinatie voor gedrag van mensen. Waarom doen ze wat ze doen? Wat maakt dat ze dingen doen die ze eigenlijk niet willen? Én waarom doen ze niet, wat ze diep van binnen juist wel willen?

In het bedrijfsleven werd die fascinatie alleen maar groter, ik zag zoveel onderdrukking van potentieel en met name van vrouwen. Daar werd en word ik nog steeds door geraakt.

Na een opleiding tot Vitaloog ontwikkelde ik mij door tot transformatief coach, reisde mee met vrouwencirkels en verdiepte me in trauma en familiesystemen.

Alle rollen die we onszelf bewust en veel vaker onbewust volgens fysieke, mentale, emotionele en spirituele imprints 'opleggen', zorgen ervoor dat we onbewust steeds verder van onszelf verwijderd raken. Het gaat ten koste van wie we in essentie zijn.

Dat kost veel energie, we missen de passie, zingeving, inspiratie, verbinding en creativiteit in ons leven. We ervaren angst en blokkades en vragen onszelf af wie we zijn en wat we hier te doen hebben. Dit zijn allemaal signalen, dat we niet meer op ons eigen spoor zitten.

Ik breng je graag terug op je eigen spoor, zodat jij weer met passie, energie en lichtheid jouw authentieke leven gaat beleven!

Ook ik heb naast Vlinderkracht mijn eigen praktijk: Ingrid Zijlmans - Bewust & Authentiek, voor vrouwen en betekenisvolle organisaties. Meer informatie? Kijk op:
www.ingridzijlmans.nl of stuur me een bericht via: 06-10551294